Sporthal Gaasperdam

Verhuur via Sportverhuur en rechtstreeks

Voor de verhuur op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en op zondag van 09.00 tot 17.00 uur kun je ook telefonisch contact opnemen met Sportverhuur: 020 – 251 77 07 (geen antwoordapparaat en bereikbaar tussen 09.00 - 16.00 uur). Je kunt ook online reserveren via hun website: https://www.amsterdam.nl/sport/sporthallen/sporthal-gaasperdam/.

Voor alle andere informatie en de verhuur voor bijzondere invullingen kun je bellen naar: 020 – 697 72 22 of stuur een e-mail naar: info@sporthalgaasperdam.nl.

De verhuur geldt voor hele uren en in principe voor de gehele ruimte. Bij reserveringen on-line dient gekeken te worden naar aansluitend beschikbare tijden. Dus is de hal tot bv.14.00 uur gereserveerd dan kan er wel vanaf 14.00 uur worden geboekt maar niet vanaf 16.00 uur. Ook het zelf speelklaar maken van het veld en het weer verplicht opruimen en schoonmaken, alsook het inspelen voor de wedstrijden en bij evenementen de opbouw en het afbreken, vallen binnen de verhuurtijden. Daarentegen niet het omkleden in de kleedruimten en het gebruik van de douches na het sporten.

Het Sportcafé wordt bijna alleen verhuurd in combinatie met de verhuur van de sporthal zelf en/of aan personen of instanties die een relatie met sport c.q. de sporthal hebben. Dat heeft te maken met het feit dat het Sportcafé bijna elke avond (maar vaak ook overdag, zeker in het weekend) druk bezocht wordt door de sporters van de hal en dojo zelf en er dus bijna nooit sprake is van exclusiviteit.