Sporthal Gaasperdam

Prima geschikt voor vele evenementen

Sporthal Gaasperdam is een ideale sporthal voor vele bedrijfsevenementen. Uiteraard voor sportevenementen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Er kunnen in de hal vele toernooien worden gespeeld zoals voetbal, volleybal, badminton en nog meer sporten. Door de speciale indeling met de kantine/het Sportcafé grenzend aan de grote hal wordt iedereen betrokken bij de activiteiten. Maar ook de dojo kan worden gehuurd voor kleinschalige sporten zoals bijvoorbeeld dans en yoga.

Het Sportcafé kan worden ingeschakeld voor een drankje en hapje tussendoor maar is ook de perfecte locatie voor een gezamenlijk diner in buffetvorm en aansluitend een swingend feest met muziek en dans.
Het Sportcafé wordt bijna alleen verhuurd in combinatie met de verhuur van de sporthal zelf en/of aan personen of instanties die een relatie met sport c.q. de sporthal hebben.
Voor het inhuren van de hal is een bezoek aan de Sporthal en een gesprek met de manager over de mogelijkheden een vanzelfsprekende voorwaarde. Door de grote ervaring in het organiseren van evenementen kan bijna elke activiteit in Sporthal Gaasperdam een succes worden.

In de directe omgeving zijn er prima overnachting mogelijkheden. Voor een uitgebreid overzicht kun je ook naar Adres gaan en door op het adres in het plattegrondje te klikken via Google Maps zoeken naar hotels of andere voorzieningen.

Tulip Inn Amsterdam Riverside
Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam
+31 (0)20 312 14 16

Hotel Campanile Amsterdam Zo
Loosdrechtdreef 3
1108 AX Amsterdam Zo
+31 (0)20 696 11 29

Bastion Hotel Amsterdam/Amstel
Verl. Van Marwijk Kooystraat 30
1096 BX Amsterdam
+31 (0)20 663 45 67