Sporthal Gaasperdam

Bijna elke dag en avond geopend

De sporthal en de dojo zijn geopend op maandag t/m zaterdag van 09.00 – 23.00 uur en op zondag van 09.00 – 17.00 uur (en bij competitiewedstrijden ook vaak later). Uiteraard alleen als de hal en dojo door sporters in gebruik is.

Op officiële feestdagen is de hal gesloten, zo ook op Hemelvaartsdag en op kerst- en oudejaarsavond. Op Sinterklaas avond is de hal meestal open. De hal is ook gewoon geopend tijdens de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie. Alleen gedurende de zomervakantie is de hal dicht, corresponderend met de vakantieperiode van het basisonderwijs in de regio Nederland Noord.

Het Sportcafé is voornamelijk alleen ’s avonds vanaf 19.00 uur en in het weekend ook overdag tijdens de sportactiviteiten of andere evenementen geopend. Het is een zeer gezellige locatie geschikt voor vele invullingen. Uiteraard is het daar goed toeven na het sporten. Aan de gezellige bar zijn bijna alle (ook alcoholhoudende) dranken te verkrijgen. En dat tegen prijzen die concurrerend zijn. Het Sportcafé heeft een volledige vergunning en mag door-de-weeks geopend zijn tot 01.00 uur. Op de vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur.