Sporthal Gaasperdam

Mooie baskets die aan alle eisen voldoen!

De verouderde baskets zijn vervangen door spiksplinternieuwe. Zij zijn nu allemaal zijklapbaar zodat haperende machines tot het verleden behoren. De borden zijn conform de richtlijnen van de Europese norm EN-1270 uitgevoerd en FIBA level 2 goedgekeurd. Met een ringhoogte van 305 cm en voorzien van veiligheids- en schoorkettingen. En Pro-Strength dunkringen.
Twee borden zijn traploos in hoogte verstelbaar van 260 - 305 cm met een zeer stabiel systeem waardoor ook de jeugdige basketballers terecht kunnen. Een mooie aanpassing waarmee de sporthal voor de komende jaren weer is verzekerd van professionele basketbal faciliteiten.

De hal beschikt over led tl-verlichting!

Na een lange periode voor het inwinnen van informatie, het inventariseren en het uittesten van verschillende mogelijkheden, is eindelijk ook de grote hal voorzien van led tl-lampen. Daarbij zijn ook de eisen voor de lichtsterkte voor de verschillende sporten meegewogen. En er is ook gelet op het zoveel mogelijk voorkomen van verblinding. Dat heeft geresulteerd in aanpassing van de bevestigingen in de armaturen. Met 3 tl-buizen per armatuur is aan de voorwaarden voldaan en zal er sprake zijn van een aanzienlijk besparing op de stroomkosten. En nog steeds kan de verlichting ook voor de helft ingeschakeld worden. Met deze aanpassingen heeft Sporthal Gaasperdam geïnvesteerd in zuiniger energiegebruik en verlaging van de kosten. Aan andere energie besparende projecten wordt in de komende jaren aandacht besteed.

De dojo heeft een prachtige multifunctionele vloer!

De dojo van Sporthal Gaasperdam heeft een prachtige sportvloer, functioneel voor vele sportinvullingen. De vloer is uitermate geschikt voor sowieso de zelfverdedigingssporten maar ook voor aerobic, yoga, dans en soortgelijke trainingen. En de ruimte kan ook gebruikt worden voor wat kleinere balsporten zoals tafeltennis en badminton als voor kleinere evenementen. Ook is er een zogenaamde Pleat-Up judomat van 8 x 8 meter aanwezig die bestaat uit 4 mat-pakketten. Deze voldoet aan de strenge eisen van de judobond en kan met 2 personen in enkele minuten worden uitgelegd. Al met al een mooie dojo die multifunctioneel ingeschakeld kan worden.

Onze gezellige kantine heeft vele gezichten. Zelfs die van een Amsterdamse kroeg maar ook van een heuse Après Ski locatie!

Ja, het Sportcafé van Sporthal Gaasperdam was ook eens een heuse Jordanese kroeg, op een feestavond voor vrijwilligers, bestuursleden van de verenigingen, genodigden, anderen en partners. Een smartlappenfeest met een oer-Hollands buffet waaronder de stamppotten van zuurkool, boerenkool, sudder karbonaatjes, spekjes, worst, stoofpeertjes en andere heerlijke gerechten. Ook stond er een originele bakfiets van Kesbeke, met de enige, echte Amsterdamse zuurwaren. En uiteraard ontbrak ook de zoute haring niet. Smullen dus. En daarna meezingen op bekende nummers uit het Nederlandse repertoire.

Winterse feesttent1

En de dartruimte kan ook veranderd worden in een heuse Après Ski tent. Voor het te gekke feest dat elk jaar in februari of maart plaatsvindt met de bekende en ook nieuwe muzikale meezingers en -stampers. Maar ook met de fameuze 'spijker slaan' wedstrijden en het buikschuiven over een zeepsop baan van 6 meter waarop 'grote snelheden' konden worden gerealiseerd. Dat bleek ook de laatste keer weer eens. Een avond met enorm veel lol, dansen, uit je dak gaan en echte Bratwurst als afsluiting.
Zo kan het Sportcafé van Sporthal Gaasperdam ook worden aangekleed en gebruikt. Dus ook voor andere evenementen omgetoverd worden tot een unieke locatie. Met sfeer, warmte, passende entourage en smakelijke buffetten. En dat te combineren met een mooie hal die bijzonder geschikt is voor vele sportieve invullingen. We hopen nog vaak ons toverstokje ter hand te kunnen nemen.
De leden van alle verenigingen kunnen van de kantine gebruik maken voor feestelijke invullingen. Met familie, vrienden en bekenden. Of ook met zakelijke relaties? Er kan veel, heel veel! Uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. Laat je eventuele datum en wensen weten via: info@sporthalgaasperdam.nl.

Ledenaantal van de Basketbalvereniging B.C. Gaasperdam Warriors stijgt!

Een basketbalclub die maar blijft groeien! Het super actieve bestuur en het fanatieke trainersgilde doen er alles aan om de jeugd voor de mooie basketbalsport te enthousiasmeren. En met succes, nieuw talent meldt zich dan ook regelmatig aan.
In elke leeftijdscategorie kun je sporten bij de Gaasperdam Warriors. Naast de reguliere trainingen en competitie wedstrijden, wordt er hard gewerkt aan de toekomst, zo zijn er meerdere partners en samenwerkingsbanden waardoor BC Warriors basketbal zich kan ontwikkelen in Amsterdam Zuidoost en Amsterdam. Met Stadsdeel Zuidoost en Gemeente Amsterdam wordt er gewerkt aan jeugdparticipatie via Primair onderwijs Toernooien, Topscore toernooien voor middelbare scholieren. Ook is er een samenwerkingsverband aangegaan met het Ministerie van Justitie en Veiligheid d.m.v. het project ‘Alleen jij bepaalt’. In dit project worden risicojongeren begeleidt door ervaren coaches en trainers en wordt er via de basketbalsport bijgedragen aan een positieve gedragsverandering.
BC Gaasperdam Warriors is op de goede weg en kan iedere hulp goed gebruiken. Wil je de activiteiten van de club ook eens meemaken, kom dan langs op woensdagmiddag. Vanaf 17.30 uur is in Sporthal Gaasperdam de jeugd aan het basketbal trainen! Het bestuur van de vereniging staat klaar om je te ontvangen en te informeren!

Reclameborden in onze hal met een grote impact!

Er hangen al enkele jaren reclameborden in onze sporthal. Zo’n 25 stuks. En daar kunnen er meer bij. De huidige borden vertegenwoordigen de sponsors van de korfbalvereniging AW.DTV. Maar ook andere bedrijven kunnen een bord in onze hal aanbrengen. Voor een aantrekkelijk bedrag per jaar wordt je reclame dan wekelijks gezien door sowieso meer dan 1000 sporters. Maar ook door honderden toeschouwers en anderen. Omdat de korfballers op een heel hoog niveau acteren is er ook sprake van een grote belangstelling van de media voor die vereniging en onze hal. Dus een grote kans dat een reclamebord veel aandacht krijgt.
Talloze verenigingen en hallen in het land worden gesponsord door het bedrijfsleven en daarmee kunnen ze blijven voortbestaan. Ook voor onze hal geldt dat elke financiële bijdrage welkom is. Dus ken je iemand of een onderneming of instantie die geïnteresseerd zou kunnen zijn, neem dan direct contact met de hal op. Die kan ook bemiddelen bij de creatieve vormgeving en de vervaardiging van zo’n bord. Laat je interesse weten op: info@sporthalgaasperdam.nl.