Sporthal Gaasperdam

Gezellige en knusse kantine, het Sportcafé

Vele sporters en anderen voelen zich thuis in de knusse kantine van de Sporthal, het Sportcafé. Het is dan ook een heerlijke plek om elkaar voor of na het sporten te ontmoeten. De gasten beschouwen dan ook het Sportcafé als hun eigen café, hun eigen ‘clubhuis’, waar ze altijd welkom zijn.

Er is een wand met dartborden en er wordt wekelijks ook geklaverjast en gebridget. Het Sportcafé is warm ingericht met een mooie bar waar bijna alle drankjes worden geserveerd.

In het kader van de feestdagen en bijzondere evenementen wordt de kantine speciaal aangekleed. Het Sportcafé in Kerstsfeer bijvoorbeeld is een ‘plaatje’. En tijdens voetbalkampioenschappen is de kantine oranje gekleurd met een heuse tribune waarop kan worden gewaved. De speciale geluidsinstallatie maar ook beamer en grote (tv)schermen maken het volgen van zo’n kampioenschap tot een belevenis.

Het Sportcafé biedt uitzicht op de grote sportzaal maar kan ook worden afgeschermd zodat er daar ook andere invullingen kunnen worden gerealiseerd. Denk daarbij aan feestavonden, cursussen, vergaderingen en bijeenkomsten. Het Sportcafé wordt alleen verhuurd in combinatie met de verhuur van de sporthal zelf en/of aan personen of instanties die een relatie met sport c.q. de sporthal hebben. Ook de catering is exclusief in handen van de Sporthal. Onder hun verantwoordelijkheid worden er de prachtigste diner invullingen gerealiseerd. Er kan voor ca. 100 personen een prachtig buffet worden verzorgd. De culinaire kwaliteit en de fantasierijke presentatie zijn befaamd.
Het Sportcafé biedt ruimte aan meer dan 150 personen.